Artikel: Beweging en de Bates-methode van Natuurlijk Beter Zien

Schrijf je in en ontvang zo nu en dan gratis een nieuw artikel

Neem contact op

jacquelineBen je geïnteresseerd in lessen Natuurlijk Beter Zien of in de mini-cursus Beter beeldschermwerken, neem dan contact met mij op. Ook als je nog wat vragen hebt, laat het me weten. Stuur een mail naar info@ziejewel.nu. Ik zal je mail zo snel mogelijk beantwoorden, uiterlijk binnen twee werkdagen.

Zie je wel!
Jacqueline Reijnen

Nijmegen

info@ziejewel.nu

06 44462259

Vanwege familieomstandigheden geef ik tijdelijk geen lessen en ben ik niet bereikbaar per mail of telefoon.

Of gebruik het contactformulier

  Je naam

   

  Je e-mailadres

  Je bericht


  Zie je wel!
  Nijmegen

  fb

  KvK: 64856852

  Zie Je Wel - Natuurlijk Beter Zien